Hjem - Lions Nibe Guldgåsen

Menu

Sildeløbet

Fremgang af tilmeldte løbere til det 15. Sildeløb


Det 15. Sildeløb i Nibe blev en stor succes med en fremgang på 50 løbere i forhold til sidste år.
676 løbere gennemførte løbet, på en af de 4 forskellige ruter. Aldersfordelingen fra 4 år til 79 år fordelt på alle løberuterne, må betragtes som et motionsløb for alle i alle aldre.
Dette er flot, i betragtning af de udfordringer der har været med Femina løb i Aalborg og Royal Run 2. pinse dag. Vejret var fantastisk, så der kom næsten 200 eftermeldinger.

Formand Knud Tobiasen fra Nibe Boldklub havde i år opgaven med at skyde løbet i gang. Med opfordring til motion og fællesskab blev løbet skudt i gang.

Bedste tider voksne:
5 km for mænd: Søren Sørensen i tiden: 1:04 min.
5 km for kvinder: Katja Knudsen i tiden: 19:19 min.
10,3 km for mænd: Martin Kragelund i tiden: 38:18 min.
10,3 km for kvinder: Ninna Dalsgaard Christensen i tiden: 48:34 min.
½ maraton for mænd: Steffen Feldbæk Jensen i tiden: 1:23:05
½ maraton for kvinder: Ida Marie Hunderup i tiden: 1:38:43
Bedste tider børn:
5 km dreng i alderen 9-12 år: Noa Kuhn i tiden 20:31min.
5 km pige i alderen 9-12 år: Natasja Haldrup i tiden 20:24 min.
5 km dreng i alderen 5-8 år: Sebastian Krogsgaard Matthiesen i tiden 30:01 min.
5 km pige i alderen 5-8 år: Isabella Haldrup i tiden 29:12 min.
5 km pige i alderen 0-4 år: Ida Lund Jensen i tiden 54:56 min.
10,3 km dreng i alderen 9-12 år: Villads Busk Thomsen i tiden 1:06:5
10,3 km pige i alderen 9-12 år: Maria Anna Hansen i tiden 53:10 min.
10,3 km dreng i alderen 5-8 år: Nikolai Friis Jensen i tiden 54:05 min.
Trille turen havde i år OL som tema på programmet. 126 børn deltog med stor begejstring og stor opbakning af forældre og bedsteforældre.
Der var stor deltagelse af børn til Sildeløbet. Bl.a. havde Vokslev Friskole havde et kæmpe hold med. Ens hvide trøjer med friskolens logo på var lette at få øje på. Nogle løb endda med blå balloner, så de var genkendelige i løbet.
Forældrene gav kæmpe opbakning ved at løbe med.
Horne og Ranum efterskole havde også store hold med, så Sildeløbet er kendt for kvalitet rundt i Nordjylland.
½ maraton løberne synes der er mange bakker i Nibe området, men en meget smuk tur med fjord og skov.
Samtidig skal der igen lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer, uden deres hjælp kunne løbet ikke gennemføres. Samtidig skal der lyde en stor tak til alle frivillige, som var med til at hjælpe ved løbet.

Overskuddet fra løbet bliver også i år uddelt til humanitære formål og til personer med særlige udfordringer. Der blev i anledning af Guldgåsen 15 års fødselsdag uddelt donationer på 26.000 kr. til Sildeløbet.

Ttidligere vedr. Sildeløbet:

Det traditionsrige motionsløb Sildeløbet afholdes den 16 maj 2018

Der er løbs ruter på henholdsvis ½ maraton, 10,3 km og 5 km. Se mere på Sildeløbets hjemmeside: http://www.sildeløbet.dk/ 


Vi glæder os til at byde alle velkommen. Der åbnes for online tilmeldingen i februar 2018.
Med venlig hilsen LC, Nibe Guldgåsen.

Sildeløbet i Nibe er nu blandt de bedste løb i DanmarkSildeløbet er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI og har fået en plads i Danmarks officielle løbskalender.

Løb er en særdeles populær sport i Danmark. Omkring hver tredje voksne dansker løber jævnligt, og der bliver afholdt mere end 1.300 motionsløb i Danmark hvert år. Løberne har dermed mange løb at vælge i mellem. Der er stor variation i oplevelsen og kvaliteten ved løbene. Men hvad adskiller de forskellige løb – og hvilke løb skal løberne vælge?

En løbscertificering af Dansk Atletik Forbund og DGI og en plads i Danmarks Officielle Løbskalender sker kun for de bedste løbsarrangører, og certificeringen giver løberne garanti for et velorganiseret løb og en god løbsoplevelse. Hvis løberne vælger et certificeret løb, så ved de at arrangørerne har styr på det.

Tilfredse arrangører
Sildeløbet i Nibe certificeret, og arrangørerne er særdeles tilfredse med det nyerhvervede kvalitetsstempel, der stiller dem stærkere på løbsmarkedet.

Vi er stolte over certifikatet, for det fortæller jo løberne, at vores løb lever op til en række service- og sikkerhedsmæssige krav. Kalenderen giver os arrangører et kvalitetsstempel, og certificeringen er en slags anerkendelse for vores indsats med at gøre løbet så godt som muligt. Kalenderen hjælper i sidste ende os arrangører til at afholde endnu bedre løb, ” fortæller Merete Outzen fra Sildeløbsudvalget

Sildeløbet bliver afviklet d. 16 maj 2018 i Nibe. Læs mere her www.sildeløbet.dk

Hvad betyder det, at et løb er certificeret?
Certificeringen er bygget op omkring en række forskellige kriterier til arrangørerne og løbet. Løbene kan få et bronze-, sølv- eller guldcertifikat afhængig af hvor mange kriterier det opfylder. Det er kriterier, som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed. Konkret sikrer det f.eks. velfungerende ruter, førstehjælpsposter med hjertestartere og et passende antal toiletter.

Læs mere om certificeringen og kriterierne her.

Det er Dansk Atletik Forbunds og DGI’s fælles motionsløbssatsning, Bevæg dig for livet – Løb, der står bag Danmarks Officielle Løbskalender. Se kalenderen med de bedste løb i Danmark her.

Sildeløbets Facebookside

Følg Lions