Hjem - Lions Nibe Guldgåsen

Menu

Sildeløbet

Det traditionsrige motionsløb Sildeløbet afholdes den 16 maj 2018

Der er løbs ruter på henholdsvis ½ maraton, 10,3 km og 5 km. Se mere på Sildeløbets hjemmeside: http://www.sildeløbet.dk/ 


Vi glæder os til at byde alle velkommen. Der åbnes for online tilmeldingen i februar 2018.
Med venlig hilsen LC, Nibe Guldgåsen.

Sildeløbet i Nibe er nu blandt de bedste løb i DanmarkSildeløbet er certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI og har fået en plads i Danmarks officielle løbskalender.

Løb er en særdeles populær sport i Danmark. Omkring hver tredje voksne dansker løber jævnligt, og der bliver afholdt mere end 1.300 motionsløb i Danmark hvert år. Løberne har dermed mange løb at vælge i mellem. Der er stor variation i oplevelsen og kvaliteten ved løbene. Men hvad adskiller de forskellige løb – og hvilke løb skal løberne vælge?

En løbscertificering af Dansk Atletik Forbund og DGI og en plads i Danmarks Officielle Løbskalender sker kun for de bedste løbsarrangører, og certificeringen giver løberne garanti for et velorganiseret løb og en god løbsoplevelse. Hvis løberne vælger et certificeret løb, så ved de at arrangørerne har styr på det.

Tilfredse arrangører
Sildeløbet i Nibe certificeret, og arrangørerne er særdeles tilfredse med det nyerhvervede kvalitetsstempel, der stiller dem stærkere på løbsmarkedet.

Vi er stolte over certifikatet, for det fortæller jo løberne, at vores løb lever op til en række service- og sikkerhedsmæssige krav. Kalenderen giver os arrangører et kvalitetsstempel, og certificeringen er en slags anerkendelse for vores indsats med at gøre løbet så godt som muligt. Kalenderen hjælper i sidste ende os arrangører til at afholde endnu bedre løb, ” fortæller Merete Outzen fra Sildeløbsudvalget

Sildeløbet bliver afviklet d. 16 maj 2018 i Nibe. Læs mere her www.sildeløbet.dk

Hvad betyder det, at et løb er certificeret?
Certificeringen er bygget op omkring en række forskellige kriterier til arrangørerne og løbet. Løbene kan få et bronze-, sølv- eller guldcertifikat afhængig af hvor mange kriterier det opfylder. Det er kriterier, som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed. Konkret sikrer det f.eks. velfungerende ruter, førstehjælpsposter med hjertestartere og et passende antal toiletter.

Læs mere om certificeringen og kriterierne her.

Det er Dansk Atletik Forbunds og DGI’s fælles motionsløbssatsning, Bevæg dig for livet – Løb, der står bag Danmarks Officielle Løbskalender. Se kalenderen med de bedste løb i Danmark her.

Sildeløbets Facebookside

Følg Lions