Klubliv

Klubben holder møde 1. mandag i hver måned i Nibe Idræt og Kulturcenters mødelokaler, Hobrovej 36 i Nibe.

Vores møder er meget afvekslende, de kan både foregå i mødelokalet og ude i det pulveriserende liv. Vi har f.eks. været på cykeltur til Halkær Mølle, byvandring med guide i Nibe by, madlavning på skolen, aften om sundhed og blomstermedicin, lasergame på Rønbjerg Feriecenter, besøg hos Hall of experience, vinsmagning, golfaften, fisketur med fremstilling af aftensmad over mål, "housewife rally" mm.

Vi kender i klubben vores mødekalender et år frem, men kender sjældent programmet for aftenen før vi modtager indkaldelsen 14 dage før. Det er altid spændende hvad programudvalget har fundet på at vi skal. Altid meget interessant og givende for alle.

Hvert år afholder vi en hyggelig og sjov jule- og sommerafslutning.