GULDHÆFTET

GULDHÆFTET er et kuponhæfte og samtidig et lotteri.
GULDHÆFTET koster 100 kr. men har en samlet værdi på 1.900 kr hvis man gør brug af alle kuponer i hæftet. Kuponerne kan indløses hos forskellige forretninger/virksomheder i Nibe.
Der er trykt 1000 kuponhæfter som kan anvendes indtil d. 30 sep. 2018
Ved køb af GULDHÆFTET deltog man også i lodtrækningen af 1. rejsegavekort til SunTours på 10.000 kr.
Denne gevinst blev udtrukket d. 4 juni - på lod  nr. 870.
Den heldige vinder blev:  Pia Meling Christensen. Stort tillykke og rigtig god tur.

Salget af GULDHÆFTET blev skudt  igang på Stejlepladsen d. 16 marts og er herefter blevet solgt ved dørsalg, flere butikker i Nibe, udvalgte salgsdatoer på Toften og Skomagertorvet. GULDHÆFTET kan også købes ved henvendelse til et af klubbens medlemmer.

Guldgåsen ser frem til med overskuddet af denne aktivitet, at overraske Kono Nibe med et nyt køkken. Kini Nibe som samlingssted for byen, klubber og foreninger, ønsker Guldgåsen at støtte op om.